Database of Higher Education provides information ranging from program

How to Search Data PDPT College students in Higher Education, 2016. For those of you who want to find the student data do not have to wonder anymore. Since 2013 the Directorate General of Higher Education has been providing a site where can see your data in the University.

Sites that are addressed in forlap.dikti.proceed.id is your answer to search the student data. Within the site there are features of the data base that stores all college students throughout Indonesia. This feature is called the Higher Education Data Foundation (PDPT).

In this Higher Education PDPT all data that covered the reporting data submitted by all University each semester. Not only profile universities, lecturers and college students, there are also data value every semester which will then be processed and entered into the system SIPKD (Lecturer Career Development Information System) and will influence the future career of a lecturer.

In this post, we will learn about how to find data on the website PDDIKTI Forlap students so that we know if we are registered in PDPT run Higher Education.
How to Find the Latest Student Data

1. Go to site forlap.dikti.proceed.id

2. Once open, click on the “Search Data”> click “Profile college student has” as shown below

3. After the student offers entered the Profiles menu, you must fill out the form with the data you would like to search.
* College: type the name of the college you would like to find the profile of students.
* Program: after selecting a university, usually will appear choice of majors. Choose according to your needs
* Keyword: in this column is usually filled with the name of the college student or the NIM.
* Safety: content with what is stated in the captcha image

4. After clicking on Search Students

5. If the data you input is right, it will display the search results like this

6. Now, click the name of the college student to see the profile of Students, History and History Lecture Status His studies like this

If you’ve followed this far means that you should already know where to find data on the site PDDIKTI Forlap student. After that, if the data you are looking for, then it is definitely registered in Higher Education Data Base of Higher Education and is considered as a student in Higher Education.

This trick Student Data Checks – FORLAP Higher Education. Checks Student Data – Data Base of Higher Education (PDPT) of the Directorate General of Higher Education is a national database. PDPT collect data from all universities.

Database of Higher Education provides information ranging from program (Prodi), the profile of Higher Education, lecturer profile and including student profile data.

All data provided are data from reporting submitted by all University each semester.
Checks Student Data

Higher Education Data Base is not only contain profile data Universities, professor or college student, but also including the value of data also student in every semester.

The data collected in this PDPT will then be processed and entered into the SIPKD system (Lecturer Career Development Information System). That data will affect the career of a Lecturer.

However, we do not discuss how to login to Higher Education Database – Forlap Dikti to perform Student Data Checks. The goal is to see if our data has been registered in Higher Education Database (PDPT) managed by Dikti.

To get into Forlap Dikti, Higher Education Database, the way is quite easy, follow the following website pages:
1. Search Higher Education Profile Data
2. Search Data Profiles Prodi (Study Software)
3. Search Lecturer Account Data
4. Search Student Account Data
5. Search Research Data

Here’s How to MAKE SURE YOUR Data is Listed on Higher Education. Following the protests of a number of Halu Oleo Kendari University students who claimed not to be registered in Dikti, could cause concern to students and other UHO alumni. Because, if not registered, then maybe you are an alumni or an illegal student.

To find out you have registered in UHO, just open the official website of Kemenristek Dikti, Forlap Dikti.go.id.

After opening the official website Forlap Dikti.go.id, you can directly click on the blue menu located on the top right side of the website.

After clicking on it, will appear several commands. You just click search data.

In search of this data, you are again herded to choose, search data about university accreditation, study program and student.

For students or alumni, to make sure they registered their identity in Dikti, simply click the search for student data.

After clicking on it, you will be prompted to fill in the fields in between, campus origin, name based on whip and columns of code that have been prepared.

Earlier, dozens of students and some UHO alumni staged a protest protesting their name unregistered on Dikti’s official website.

Field coordinator M Hazratul Ansar confessed, after he checked his name on the official website of Mentianek Dikti, http.forlap. Dikti, his name is not registered at all. In fact, he said, he was one of the students who had been studying at the Department of Anthropology Faculty of Social and Political Sciences or FISIP UHO since 2014.

“In Anthropology there are 500 more students. But those enrolled in Dikti only 99 students, “he said, Tuesday, January 24, 2017.

This changes the line

5 Best Employee Class Courses in Jakarta. Hallo friends, meet again with us at informasikampus.com

Website that provides updated information and updates about campus life, from students, lecturers, duties, sampu hangout students are great fun. Psstt We accept if there is nyontang writing lho :).

Okay back to the primary subject, about the lecture list for worker alias employee category in dijakarta.

In any manner .. Why do employees must be cape-cape lectures? Are you experiencing money, what’s the set of lectures again? Ooo For anybody who have no idea but still anteng2 wrote do the job and really pleasant without college .. Very well we see 10 extra years .. Whenever your new juniors enter, all of the sudden the positioning is placed you .. How does it look and feel? Sakitt Sakitt The soreness is here now (While stroking the upper body). Very well that’s what Luna seems. Period ga kerasa eh previously 5 years aja hence employees rather than sempet school .. Haduhh .. His job stalled.

If you have read, let’s go immediately discuss one at a time about the classroom staff members in Jakarta. What we should discuss with regard to price, site and potential graduates yes :).

University of Indraprasta

Employee Class Course in Jakarta

Unindra’s Kids with the Nature’s Jewelry Pride

Yuk .. We slide in to the spot of ​​TB simatupang. Behind ANTAM you will find a pretty good campus Ok for the employees to keep their studies. His brand is normally Unindra aka Universitas Indraprasta. The campus was founded by Teachers Association of Indonesia. And may be the central campus of PGRI. Although founded by PGRI, this campus ga simply there happen to be education majors you understand. For you who would like to enter the technique, below also now there are engineering sector and engineering informatics. Could be tried for you personally who are in Jakarta

About tuition fees, below the expense of the world’s cheapest lessons akherat .. hehehe .. Classic deh .. if the expense of tuition you can examine where wrote, definitely below the least expensive. But if any different problem .. Hmm .. Somewhat not as much so. Because school place because of this one employee. Have a complete around 20,000 pupils per class. And in the event that you go through the capacity of the area which has not been enough to help make the students often lecture drive.

There are travellers in Posyandu, in elementary university, junior senior high school even pass Exam travellers in kindergarten. In any manner, if you feel this campus will do to come be seated and diplomas come. Very well You’re Wrong .. That is a lecture series and you need to come to be overwhelmed with the same process that nau’dzubillah accumulate this. So .. For anybody who want to head to school and take the worker class with a minimal end spending plan (Plus ga objected to the same process) ,, Please make an effort to visit the campus situated in Poltangan – South Jakarta this :).

2. National University
Campus of the National University of Worker Class

Scholar Unas Sedang Demo before the Palace

Well This one is probably the oldest universities in Jakarta. Located behind Pasar Minggu- South Jakarta, really on Jl. Asem (same deket Jl. Salihara). Unas Campus is relatively nyempil when you are certainly not familiar to the same place assured also. But make no oversight, the region is big enough also you know.

The campus is situated in the south of Jakarta spot, have enough majors you could choose regarding to your wants or your majors as a worker (meaning in do the job). In UNAS you can sign up for college in a great deal of faculty. There happen to be faculties of Community and Political Sciences, There happen to be Faculty of Agriculture, there happen to be Faculty of Economics, Faculty of Languages, Faculty of Engineering and more.

So .. Surely you verify and ricek first to the campus, before making a decision to nyambi class staff members on campus where.

3 Universitas Jayabaya
Technical University in Jakarta

Bambang Widjajanto, Among Alumnus of Jayabaya University

Well that is ya, dedengkotnya Complex campus. Campus whose brand is taken from one of many King’s brand on the island of Java is normally a campus which has were able to give birth to numerous corporate leaders and network leaders you know. Call up it MS. Kaban (Minister of Forestry) and Egi Sudjana (Plank Member) and more. They are relatively of a successful exemplory case of education in Jayabaya.

Well for you personally who again nyari category employees to keep college. The good thing is, in Jayabaya is obtainable class of staff members who awesome. Because you can head to school on weekends. Squirt!

In addition, Tuition service fees in Jayabaya also reasonable priced, even here nih could be repaid 6 times for every semester. Imagine how convenient it is to have a lecture here.

The campus is well-known for its engineering faculty has got two campuses. The main one in Pulomas is normally one in east jakarta (Jl. Raya Cimanggis). In the entire year 2015, the campus Jayabaya has were able to to push out a thousand graduates who immediately accepted the task in the industrial environment. Not just as a typical employee, but the study proves Jayabaya’s education will be a lot of the Supervisor in leading companies. Call up it Sigit Prayitno (now supervisor at Van Melle) and Bayu Aji (HSE Supervisor Clariant) a new 24 months of direct pass could be shot. Understand .. below didikannya okay seriously hell (Upss .. Sorry isn’t a advertising .. Abisnya see good friends in Jayabaya extremely fast development).

For good friends who work in the business as a worker, Jayabaya is probably the best choice to keep your school lho (Luna aja sampe transferred from different campus here so start to see the alumni who WOW bgt … Kalo ga imagine check Linkedin aja hehe). For anybody who just like the world of Engineering such as for example automotive engineering, Chemical substance Engineering (Psst Chemical substance Engineering in Jayabaya The next Very best After UI lho), Electrical Engineering and Civil Engineering. Believe deh Jayabaya is probably the very best Campus for the discipline of engineering mentioned before.

In Jayabaya, additionally you will not start to see the brand Ospek or MOS. Below the introduction simply, though hence susana familiarity Jayabaya thick seriously lho .. Which is why is Alumnusnya no problem finding do the job hehe (Call the brand and Drive .. Yup you prepared to work .. Sstt .. Usually do not notify anyone yes). Well ..

4. University of Mercu Buana
Employee Category Lecture in Jakarta

Mercubuana University in Meruya

Private campuses that one is probably the campus IT Printers kids are really amazing at loh. Situated in West Jakarta Spot citrus gardens. Campus that one, could be a choice for friends of staff members who would like to list class college staff members.

As well as the place and good conveniences, the campus also offers a range of programs to aid activities certainly not run boring lecture. You will find a painting competitions, debates, speeches and more. Hence for my friends who’ve been a day of are an employee and prefer to distribute hobby or skill. Deh may register below.

The faculty was founded by H. This Probosutedjo, formerly named Personal Dewantara, and as time passes converted into Mercu Buana University alias UMB. For the comrades who’ve a pastime in the diverse discipline of faculty, listed below are also a great deal of faculty who can type in the buddy you understand. There Faculty of Economics and Organization, Faculty of Psychology and Faculty of Design and style of the creative arts. But… If Luna does suggest to my friend informasikampus.com to main in informatics methods, because here are well known for the IT sophistication possessed by college students. How cool is usually that if the employee so the IT whiz because the list at UMB.

5. Pancasila University
Lectures where the best place for workers in the Region jakarta?

Pancasila University in Jakarta is located south

Lecture want ngambil Legislation? UP (Pancasila University) was the mastermind. Yes Pancasila University is one of the best options for friends of employees who want to register a course of workers in the legal field.

Has ranked the top 10 in the field of law, University which is located in the area Srengseng Rice (near Lenteng Court – South Jakarta) is already quite well known everywhere. One of the alumni who was well respected as a Lawyer is usually Mister Harry Ponto. Shush. Pak Harry is now as secretary of the General Council of the Indonesian Advocates Lho .. Steady Kan ..

In addition to the legal department, for you who are interested in the field of pharmacy. The college has its own train station, this is one of the campus with greatest in class pharmacist occupation lho Jakarta (After UI yes).

Sisi Lain Dari Si Cantik Ariel Tatum

Berita khusus tentang gosip terbaru dan berita artis hari ini dari Ariel Tatum kali ini akan berbeda. Sisi lain yang kerap tidak masuk dalam berita artis terkini di media akan dibagikan di sini. Seperti apakah sosok Ariel Tatum yang tidak banyak diketahui oleh banyak orang? Ikuti terus berita selebriti terkini dari Ariel Tatum berikut ini.
Berita Ariel Tatum kali ini membahas sisi lain yang tidak banyak diketahui orang. Artis berumur 20 tahun ini ternyata memiliki jiwa sosial yang tinggi. Jika biasanya berita artis tentang Ariel Tatum tentang prestasinya menjadi ratu FTV atau berita terkini artis tentang gosip terkini dengan beberapa cowok ganteng, kali ini Ariel Tatum sedang menjadi tajuk berita artis karena kepeduliannya kepada sesama. Ariel Tatum adalah artis muda yang sangat aktif untuk membantu anak anak kurang beruntung. Bersama rekan rekan terdekatnya, dia meresmikan Komunitas Anak Negeri. Komunitas ini sebagai tempat untuk berbagai.

Bukan hanya mengisi layar kaya dengan FTV, gosip dirinya, atau filmnya, Ariel Tatum juga ingin memberikan contoh kepada anak muda lainnya untuk peduli dan berbagi. Dia pun mengajak untuk siapapun yang ingin berbagi baik donasi uang atau barang dan sudah membuat website khusus untuk Komunitas Anak Negeri. Memang, beberapa artis terkadang menghiasi berita artis terbaru dengan aksi sosialnya. Belum lama, Tasya pun juga dikenal dengan kepeduliannya dengan alam. Lalu, artis artis lain pun kerap mengadakan bakti sosial atau menolong korban bencana. Kepedulian dari artis yang bergemilang harta dan membantu kepada sesama memanglah bukan hal baru. Namun yang berbeda dengan Ariel Tatum, dia tidaklah mengadakan acara sosial yang sesaat atau insidental. Dia membuat komunitas ini untuk terus berjalan.

Selain membentuk Komunitas Anak Negeri, Ariel Tatum juga menjadi pengajar anak anak yang kurang beruntung di Jakarta. Dia menjadi pengajar di Kolong Jembatan Pelangi Rawamangun dan juga Rumah Belajar Klender. Selebriti muda ini memberikan suasana yang menarik dalam pengajaran kepada anak anak yang putus sekolah, atau anak anak jalanan. Tanpa canggung, dilihat dari foto dan video di Instagram, Ariel Tatum nampak sangat menyayangi anak anak di sekolah sederhana tersebut.

Abdee Absen Di Album ‘Pala Lu Peyank’ Slank

Berita terkini artis papan atas selalu dinanti oleh banyak orang diluar sana, begitu juga dengan pemusik yang ikut berkontribusi dalam dunia permusikan Indonesia. Salah satu berita terkini yang selalu dinanti salah satunya adalah muncul dan comebacknya Slank dengan lagu slank terbaru, dan memang benar bahwa berita terbaru Slank telah merilis sebuah album yang berjudul Pala Lu Peyank, lagu ini merupakan sindiran terhadap keadaan negara ini yang sangat mudah terpengaruh oleh berita berita hoax atau palsu yang beredar dengan mudah di masyarakat.Dengan adanya lagu ini maka slank pasti berharap bahwa gosip terbaru yang hoax dan mencurigakan sebaiknya tidak langsung diterima oleh masyarakat, mereka harus mengetahui cerita atau berita secara keseluruhan.

Berita hari ini masih membahas tentang grup band pentolan papan atas Slank yang sangat legendaries dan masih aktif hingga sekarang, padahal kita tahu sendiri bahwa umur slank sudah ada 40 tahun sejak di dirikannya.Slank menjadi legenda dalam dunia musik karena karya lagu slank mengandung unsure beragam, mulai dari percintaan, politik hingga sosial, dan lagu lagunya sangat menginspirasi banyak orang.danberita artis terkini slank kali ini adalah bahwa band ini telah merilis album dengan judul Pala Lu Peyank, namun ada gosip bahwa salah satu personil yaitu Abdee tidak bisa mengikuti proses pembuatan album tersebut.

Ketidak hadiran Abdee pastinya kurang lengkap, namun hal ini demi kesehatan Abdee sendiri, ada banyak gosip terkini mengatakan bahwa belum lama ini Abdee telah menjalani operasi ginjal yang dideritanya, Abdee belum bisa ikut konser apalagi pembuatan album terbaru. Namun tidak perlu khawatir karena ada berita selebritis yang menyebutkan bahwa slankakan menyiapkan konser khusus comeback Abdee kembali ke slank, rencananya konser ini akan diadakan di akhir bulan Juni mendatang. Lagu slank terbaru yang ada pada album Pala Lu Peyank pastinya sangat dinantikan oleh para penggemar. Pastinya kehadiran slank dengan anggota yang lengkap akan membuat para penggemar bahagia. berita artis terkini yang berkaitan dengan slank memang selalu menarik dan banyak penggemar yang ingin mengetahuinya.

Tanggapan Jeddar Mengenai Isu Raffi Selingkuh

Baru-baru ini, berita selebritis sempat heboh akan gosip artis terbaru seputar Raffi Ahmad dan Ayu Tingting. Beberapa yang lalu, Jessica Iskandar atau yang kerap disapa Jeddar ini menyindir Raffi Ahmad berselingkuh dengan Ayu Tingting lewat media sosial instagram pada kolom komentar yang diunggah sahabatnya, Ruben Onsu. Berita artis terkini juga menyebut, perihal inilah yang membuat berita Raffi Ahmad sempat marah kepada Jeddar. Berita terkini sekilas info selebritis juga menyebut lewat akun WhatshApp dan telepon, Jessica juga mengaku pernah dimarahi habis-habisan oleh Raffi Ahmad.

Lebih dari itu, bukan gosip belaka, Raffi sempat mengunggah foto dirinya bersama teman-temannya seperti Limbad, Denny Cagur, Andhika Pratama dan istrinya Nagita Slavina dengan menuliskan caption pada keterangan fotonya yang berbunyi “Bersama teman-teman yang baik”. Celoteh Raffi tersebut pun menjadi gosip artis hari ini, para netizen ramai-ramai berkomentar mengomentari pernyataan maksud di balik tulisan Raffi. Banyak yang menganggap tulisan Raffi tersebut adalah balasan untuk mantan sahabatnya Jessica Iskandar yang telah membuka aib perihal hubungan gelapnya dengan Ayu Tingting.

Gosip terbaru mengenai perselingkuhan selebritis memang bukanlah hal yang baru, seperti berita hari ini yang salah satunya terjadi pada Raffi dan Ayu. Berita terbaru seputar perselingkuhan dirinya dengan Ayu memang dirasa banyak mengecewakan banyak pihak, terutama sang istri, Nagita Slavina. Komentar-komentar para netizen pun membanjiri pada akun instagram miliknya. Mereka berceloteh, menanyakan siapa yang sebenarnya tidak baik, apakah menutupi aib teman adalah perbuatan yang baik. Sebagaian besar komentar-komentar tersebut meminta klarifikasi mengenai isu perselingkuhannya dengan Ayu Tingting. Menanyakan kebenaran dan rasa ketidakpercayaannya seorang Raffi yang tega menghianati istri tercintanya.

Banyak juga yang coba menambahkan bahwa Raffi fan Ayu sebenarnya sudah sering ditegur oleh Jeddar, tetapi pada kenyataanya teguran Jeddar dianggap angin lalu oleh dua mantan sahabatnya, Raffi dan Ayu. Beberapa komentar juga ada yang membela Jessica, mereka beranggapan Jessica juga perempuan yang pernah merasakan sakit hati karena lelaki yang memposisikan dirinya sebagai wanita kedua. Banyak juga yang medukung Jeddar karna sikap jujurnya yang mencoba mengumbar isu perselingkuhan kedua sahabtnya itu. Disamping itu, gosip terkini yang menyerang Raffi dan Ayu dan bukan lagi menjadi rahasia umum, hingga saat ini pun pihak dari Ayu Tingting belum memberikan komentar mengenai celotehan Jeddar yang membawa-bawa namanya dengan Raffi Ahmad.

Prilly Latuconsina Siapkan Single Terbaru Menggandeng Glen Fredly

Gossip terbaru kali ini membahas salah satu artis muda yang sedang naik daun dan memiliki banyak sekali talenta, yaitu Prilly Latuconsina. Berita Prilly Latuconsina memang selalu ditunggu oleh masyarakat khususnya para penggemarnya yang selalu setia dan mendukung karirnya. Ada banyak gossip yang mengatakan bahwa Prilly akan segera merilis sebuah single baru bersama penyanyi senior yang memiliki talenta dalam bermusik, yaitu Glen Fredly. Hal ini bisa dilihat dari foto Prilly Latuconsina terbaru di instagram, didalam gambar tersebut terlihat Prilly dengan Glen Fredly sedang bermain piano, sepertinya berita terbaru tersebut membuat penggemar bertanya tanya tentang lagu apa yang akan segera dirilis oleh Prilly.

Berita artis tersebut pastinya disambut oleh para penikmat music Indonesia. Berita Prilly Latuconsina memang selalu ditunggu tunggu oleh banyak penggemarnya, selain mereka mengikuti kabar dari televise banyak penggemar yang mengikuti setiap kabar melalui foto Prilly Latuconsina terbaru di instagram. Ada banyak berita terkini yang bisa dilihat di instagram Prilly, untuk foto terbaru bersama Glen Fredly menjadi kebahagiaan sendiri setelah sekian lama Prilly mengeluarkan lagu terbarunya lagi.Bahkan kabar terkini mengatakan bahwa lagu yang ditulis oleh Glen berasal dari puisi yang ditulis oleh Prilly.

Glen mengatakan bahwa ia mendapatkan buku kumpulan puisi yang ditulis oleh Prilly, puisi yang ditulis oleh Prilly rupanya cukup romantic dan rapi, sepertinya prilly memang sudah menyukai hal hal tentang puisi sejak lama. Dari pertemuan tersebut maka Glen berencana untuk membuat lagu yang cocok dengan karakter Prilly melalui puisi tersebut. Dengan adanya berita terkini artis Prilly Latuconsina tersebut pastinya akan membuat para penggemar Prilly semakin tak sabar untu menunggu.

Berita Prilly Latuconsina memang selalu ditunggu tunggu oleh banyak penggemarnya, dengan melalui foto Prilly Latuconsina terbaru baik di instagram ataupun melalui media lain bisa mebuat mereka senang, apalagi dengan adanya gossip terbaru artis Prilly akan segera kembali bernyanyi. Prily memang menjadi seorang selebritis yang selalu semangat untuk karirnya didunia hiburan, selain beracting gadis kelahiran Tangerang ini juga sibuk dengan berbagai kegiatan lainnya.Kita tunggu saja berita selebritis satu ini selanjutnya.

Penampilan Nagita Slavina Dengan Mobil Mewahnya

Kesuksesan seseorang biasanya dibuktikan dengan kepemilikan barang-barang mewah. Rumah, barang-barang elektronik dan kendaraan yang berharga fantastis merupakan salah satu bentuk kesuksesan yang sering dilakukan oleh selebriti papan atas ibukota. Tidak hanya dikenal dengan gosip dan masalah yang sering ditimbulkan, seorang artis akan membuktikan keeksisannya di dunia hiburan dengan memamerkan barang-barang mewahnya. Salah satu artis yang turut memperhatikan barang mewahnya adalah Nagita Slavina.

Dari laman berita artis hari ini, Nagita Slavina

Berita Nagita Slavina dengan mobil mewahnya bahkan meraup komentar dari para netizen yang selalu mengikuti berita artis terkini tersebut. Dari unggahan foto tersebut, Nagita Slavina mendapatkan lebih dari 8 ribu komentar. Banyak yang menganggap, Nagita Slavina sangat cocok berpose dengan mobil mewah. Sebagai artis yang kaya raya, mengendarai mobil mewah merupakan hal yang wajar. Pendapat itu pula yang mewarnai berita selebritis tersebut. Dari sekian banyak berita hari ini yang beredar, foto yang diunggah oleh Nagita Slavina belum mendapatkan komentar yang negative.

Hampir semua komentar merupakan komentar yang membangun dan merupakan kabar baik bagi Nagita Slavina. Berita terbaru seputar penampilannya yang sedikit berbeda sering kali disangkutpautkan dengan penampilan Ayu Tingting. Seperti kabar gosip artis hari iniyang beredar, penampilan dan tingkah laku Nagita Slavina dan Ayu Tingting sering kali dibanding-bandingkan. Mulai dari siapa yang paling cantik hingga barang-barang mewah yang mereka miliki. Netizen semakin senang membanding-bandingkan mereka semenjak beredar kabar akan perselingkuhan yang dilakukan oleh Raffi Ahmad bersama dengan Ayu Tingting.